17 en 18 november te Gruitrode

 

 

 

Het Pad van de Innerlijke Alchemist

 

co-creatie met de 'spirits' van de natuur en het scheppingsveld van liefde.

 2-daagse workshop met Tareth te Gruitrode

 17 & 18 november 2018 

 

 

In ons werk herkennen we dat ons aardse leven essentieel is voor het herstellen van harmonie en balans op onze planeet, zowel op individueel als collectief niveau. We vieren een spirituele dimensie en onderlinge verbondenheid tussen alle leven op Aarde. We eren de natuur als een kracht in ons ; de elementen, planten, bomen, bloemen, dieren, vogels, insecten, rotsen, kristallen, waters, …. . Ze hebben allen hun eigen lied en vormen een rechtstreekse lijn met Bronenergie. Wanneer we het lied in ons vinden die resoneert met het lied van de Aarde, dan is ons hart open en onze geest helder en resoneren we met de klanken van de Creatie.

 

Als spirituele universele wezens zijn we onlosmakelijk verbonden met het planetair bewustzijn. In deze workshop richten we ons op de zon en de maan as bewustzijnsvelden die deel uitmaken van onze zielen familie. Tareth heeft unieke klanken gemanifesteerd van de zon, de maan en de aarde die helpen om jouw innerlijk vuur aan te wakkeren nodig voor het proces van co-creatie en voor het openen van de mogelijkheid om te werken met de cyclussen van de tijd en de cyclussen van de natuur.

 

Tareth zal technieken aanreiken die leren hoe je heelt met de wijsheid van de creatie door het versterken van jouw verbinding met de essentie en intelligentie van de natuur. Deze technieken hebben een positieve invloed op het welzijn van jouw gezondheid en voor een vredige geest.

 

Iedereen heeft de mogelijkheid in zich om een alchemist van het leven te zijn. Door deze helende liefdevolle energie te verspreiden, waar je ook bent of wat je ook doet, is een mooie daad van dienstbaarheid voor jezelf en de wereld.

Deze workshop is open voor iedereen. Kom met een open hart en geest en laat jouw licht schijnen op deze mooie Aarde.

 

Datum : Zat 17 en Zo 18 november 2018  van 11u tot 18 u.

Prijs : 130 euro 

Adres: Weg naar As 113, 3670 Gruitrode . Tel : 089/853581

email : tarethmail@gmail.com  of via seshani@skynet.be 

voorschot : €30 te storten op rekening van Tareth IBAN : BE51 6528 2929 9562   BIC : HBKABE22 Ref : naam + 2-daagse november 2018

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.

elsje devroye | Antwoord 29.04.2018 09.12

kunnen jullie me een B&B aanbevelen want ik kom uit Brugge...
Dank,
ELs

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

29.04 | 09:12

kunnen jullie me een B&B aanbevelen want ik kom uit Brugge...
Dank,
ELs

...
11.08 | 09:38

Hallo Sabine,

De eerstvolgende periode dat tareth healingsessies geeft is in November. Info is te vinden onder rubriek individuele sessies/

hartegroet
Seshani

...
09.08 | 11:29

hello Tareth, can you give an appointment for us ? Me and my family ?

...
19.04 | 10:18

Mooi! Heb alleen positieve ervaringen met Tareth, sinds een 8-tal jaren.

...
Je vindt deze pagina leuk