Workshop met Tareth & Seshani

De Taal van het Licht – Communiceren met de Bron van Creatie

 

 

Met Tareth en Seshani

20 februari om 20u te Gruitrode

 

De Taal van het Licht is de Taal van onze Ziel. Het is een Taal die rechtstreeks communiceert met de cellen van ons lichaam en coderingen bevat voor de activatie van onze DNA.

Deze intense workshop voor beperkte groep heeft tot doel harmonie te brengen in ons gehele wezen. Hemel en aarde verbinden zich in ons hart waardoor we de Kracht van Zijn ervaren.

Gericht op het herbeleven van het “heilige” en “magische” in ons dagelijkse leven, wordt  met behulp van meditatie, klankcoderingen, zang,ademhaling en energetische oefeningen de oeroude Alchemistische wijsheid die we allen bezitten herinnerd, geactiveerd en geintegreerd.

Tareth zal jullie begeleiden in een diepe meditatie. Hij zal zich verbinden met het scheppingsveld van de Bron en vervolgens bronenergie channelen in de vorm van prachtig gezongen Lichttaal. In combinatie met klanken die door hem zijn gemanifesteerd ervaar je een krachtige verbinding met het Lichtlichaam van jouw creatieve wezen die rechtstreeks communiceert met jouw hartsbewustzijn. Het ‘voelen’ van deze universele taal brengt een helend evenwicht in de subtiele energieën van het heden en het verleden. Dit wordt vervolgens gereflecteerd in jouw fysieke lichaam.

Seshani zal jullie via zachte bewegingen en ademhaling begeleiden om doorheen de verschillende lagen van gewaarwording te bewegen. We leren ons lichaam aanvoelen als een vibrerend, dynamisch veld dat gebruikt kan worden als bron van vitaliteit en creativiteit.

Dit proces brengt diepe heling op zielsniveau. In de taal van het Licht weef je patronen van Liefde, verhoog je jouw Bewustzijn en breng je heling in jezelf en het collectieve.

 

Deze workshop is een vervolg op de workshop 'De Taal van het Licht' die in november 2017 doorging. Iedereen is van harte welkom!

 

Datum : Dinsdag 20 februari 2017 van 20 u. tot 22 u

Prijs : 45 euro

Adres : Weg naar As 113, 3670 Gruitrode

Inschrijven : tel 089/853581 of email : seshani@skynet.be

Gelieve €10 storten als voorschot, op rekening van Tareth.

IBAN : BE51 6528 2929 9562   BIC : HBKABE22

Referentie : naam + workshop Tareth & Seshani 

 

 

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

11.08 | 09:38

Hallo Sabine,

De eerstvolgende periode dat tareth healingsessies geeft is in November. Info is te vinden onder rubriek individuele sessies/

hartegroet
Seshani

...
09.08 | 11:29

hello Tareth, can you give an appointment for us ? Me and my family ?

...
19.04 | 10:18

Mooi! Heb alleen positieve ervaringen met Tareth, sinds een 8-tal jaren.

...
07.03 | 13:36

zijn er alle nieuwe data voor 2017

...
Je vindt deze pagina leuk