Opleiding en Initiatie in Alchemic Healing 2017/2018

Opleiding en Initiatie in Alchemic Healing

3-daagse intense training met aflevering van certificaat

 

Tareth is één van de hoeders van de eeuwenoude alchemistische wijsheid.

Alchemic Healing vat deze oude wijsheid samen in een huidige praktijk. Je zal afgestemd worden op de Lichtwezens die de aarde sinds haar ontstaan begeleiden. Deze Lichtfrequentieheling is door de Bron rechtstreeks aan Tareth doorgegeven en is één van de zuiverste verbindingen met de oude wijsheid van Alchemie.

Tijdens de training word je fysieke en subtiele lichaam afgestemd op je Licht lichaam van zuivere helingkracht .

De initiaties verhogen de trilling van je chakra’s en bevorderen hun éénwording ; je zal afgestemd worden op de symbolen van Alchemic Healing en hun invocaties.Vele ervan zijn nooit eerder neergeschreven. Hiermee verwerf je een krachtig en mooi helinginstrument.

Je leert technieken van fysieke, fijnstoffelijke en spirituele heling zoals het in evenwicht brengen en uitzuiveren van de chakra’s en het helen van je celgeheugen of karmische patronen. Alchemic healing is een diepgaande helingtechniek maar ook een krachtige stap in je spirituele evolutie en de activering van je Lichtlichaam.

De initiatie met Tareth vervolledigt de processen die je hebt geleerd. Hij zal de frequentie van de heling verhogen tot haar volle lichtlichaam potentieel en zal jouw verbinding met bepaalde Lichtwezens activeren die je kan aanroepen om jouw te helpen in het helen. Dit creëert een krachtige, veilige omgeving voor jou om in te werken. Je zal onderricht ontvangen over sommige klanken die Tareth heeft gemanifesteerd en hoe je deze kan gebruiken tijdens een helingsessie.

Tijdens deze drie-daagse opleiding worden met behulp van oefeningen,  meditaties en vooral initiaties de wijsheid en scheppingskracht, in ieders ziel aanwezig, ontwaakt. Dit helingsysteem bevat geen doctrine maar groeit, verandert, ontvouwt zich door het gebruik ervan. ‘You are the Creator’.

De inwijding in Alchemic Healing omvat drie niveaus die in je lichtveld zegels verbreken zodat je met dit helingsysteem jezelf en anderen kan helen.

 

Niveau 1 en 2 worden gegeven door docenten in het werk van Tareth die zijn opgeleid en geïnitieerd om de inwijdingen en methode van Alchemic Healing door te geven.

Niveau 3 wordt door Tareth gegeven. Hier ontvang je helingtechnieken, symbolen en invocaties van het derde niveau

Bij het voltooien van de training ontvang je een certificaat “Practicioner Alchemic Healing”. 

 

Datum : deel 3 met Tareth 17 Februari 2018 om 10.30 u 

 

Plaats:  Weg naar As 113,  3670 Gruitrode.Tel : 089/853581

Aanmelding  per email seshani@skynet.be

 

 

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

11.08 | 09:38

Hallo Sabine,

De eerstvolgende periode dat tareth healingsessies geeft is in November. Info is te vinden onder rubriek individuele sessies/

hartegroet
Seshani

...
09.08 | 11:29

hello Tareth, can you give an appointment for us ? Me and my family ?

...
19.04 | 10:18

Mooi! Heb alleen positieve ervaringen met Tareth, sinds een 8-tal jaren.

...
07.03 | 13:36

zijn er alle nieuwe data voor 2017

...
Je vindt deze pagina leuk