HET GRAALKRISTAL

Het graalkristal

 

Bij het ontstaan van een planeet zijn er Lichtwezens of zoals Tareth ze noemt 'Elders' aanwezig  die een deel worden van de energie van die planeet. Ze stellen zich ten dienste om het leven liefdevol te voeden zonder zich te mengen met de keuzes die worden gemaakt.

Bij het ontstaan van de Aarde hebben 9 Elders of Oudsten gekozen om de aarde te dienen. Het getal ‘9’ vertegenwoordigt de tijdcycli van de aarde en we zijn nu in de 9de en laatste fase gekomen. Hoewel er nog een lange weg is af te leggen is deze fase cruciaal voor het spiritueel ontwaken.

 

De Oudsten hebben bij het ontstaan van onze planeet verbinding gemaakt met de kristallijnen natuur van de aarde en negen kristallen werden gecodeerd met hun energie. Deze kristallen vormen deel van hun interactie met de mensheid en zijn effectief een directe doorgang naar de hoogste geesten van de Engelen. Het Graalkristal waarmee Tareth werkt is één van deze 9. Bronleraren worden naar de Aarde gestuurd door de lichtwezens om ons te helpen en te begeleiden en ons eraan te herinneren dat het goddelijke licht in ons aanwezig is. Dit licht leidt tot transformatie wanneer we het in onszelf vinden. Al vele levens werkt Tareth en zijn Zielenfamilie met dit kristal. Bronleraren in het verleden hebben het kristal aangeraakt en daarom vormt het ook een mooie link naar het doen ontwaken van je hoogste Zelf. Uiteindelijk zijn we allen aan het evolueren van mens of aarde engel tot Lichtwezen.

Met het manifesteren van klanken via het Graalkristal brengen de Elders hun liefdevolle aanwezigheid en wijsheid over. Dit is een rechtstreekse overdracht aan jou van de Elders die voor de aarde hebben gezorgd sinds haar ontstaan. Het is een unieke kans om onvoorwaardelijke liefde en heling te ontvangen en het geeft je  de zekerheid dat je nooit alleen bent en dat jij het Licht bent.

Tareth zal je helpen bij de groei om je Lichtlichaam te manifesteren. Hij leert je echte Graalprocessen  die je kracht geven om je goddelijke licht uit te stralen. Deze technieken kunnen je helpen om negatieve energieën uit het verleden los te laten en meer vrede en harmonie in je leven te creëren. Je waarnemingen worden helderder en scherper en nieuwe bewustzijnsniveau's beginnen zich te openen. Je zal niet alleen je spiritueel vermogen versterken, ook je creatieve vermogens nemen toe in je dagelijkse leven, in je relaties en in het vinden van je  ware stem.

 

 

De Graal

 

De Graal is de naam die wordt gegeven aan het pad van ontwaking, het potentieel dat in ieder van ons aanwezig is. Op deze weg naar het Licht ontdek je je sterkte, je talenten en je uitdagingen, en ervaar je de vreugde van onvoorwaardelijke liefde. Het Licht dat wordt gemanifesteerd is afkomstig van de Bron en door het te laten schijnen ervaar je niet alleen persoonlijke voordelen maar geef je het ook door aan anderen en lever je een bijdrage aan de toekomst van de Mensheid.

De Graal is het vinden van het goddelijke licht in jezelf en het manifesteren ervan in de wereld. Ondanks dat de verhalen en legenden van de Graal meerdere malen zijn herschreven, bevatten ze een innerlijke waarheid die constant blijft. In Eschenbach’s Parsival  bijvoorbeeld, is de graal een magische steen die materie kan creëren uit het niets. Het verhaal stelt dat engelen de steen ‘op Aarde hebben gelaten en deze gebruiken om te communiceren’. Dit is de legende van het Graalkristal.

 

Het Graalonderricht vertelt ons dat elk menselijk wezen een Aarde engel is, op weg naar het worden van een Lichtwezen. Het potentieel om op te stijgen uit de cycli van fysieke incarnatie is een zaadje dat in ieder van ons aanwezig is. Het proces om dit potentieel te realiseren houdt in dat we uiteindelijk de goddelijke liefde van de Bron in alle aspecten van ons leven brengen – elke uitdaging, moeilijkheid, elke vreugde, elke gedachte, tot ze één worden. De ‘queeste’ is een innerlijke zoektocht tot je de éénheid ervaart, je één wordt met de Bron van Creatie.

 

"Het doorgeven van dit onderricht gedurende vele levens is altijd mijn vreugde en mijn voorrecht geweest. Ik werk met een zielenfamilie, dierbare vrienden, die me vergezellen en samen proberen we een open hart van liefde te creëren waar iedereen welkom is en kan geholpen worden om meer van hun Licht te doen ontwaken, ongeacht ras of geloof. Dit onderricht zit vervat in onze hele spirituele geschiedenis, in al onze godsdiensten, die in de kern hetzelfde onderwijzen. Maar ware realisatie moet  komen van de individuele keuzes die mensen maken. Ons werk is om dit door te geven en de vrijheid van keuze te eerbiedigen."Lichtwezens/ Oudsten .

 

Lichtwezens bestaan als bewustzijn en hebben geen fysiek lichaam nodig. Ze zijn multidimensionaal en kunnen worden gezien als individueel en als een vereniging van vele geesten. Ze  zijn geëvolueerd vanuit vele planeten en sommigen zijn de oudste wezens in dit universum. Daarom hebben ze een goed begrip van alle processen die we doormaken. Ze zijn onvoorwaardelijke liefde en dienen om te helpen met zachte liefdevolle steun en begeleiding.

Dit is een boodschap van hoop en een prachtige helende energie. Dit werk is er voor iedereen die het wenst. Er zijn geen oordelen en geen leerstellingen om mensen  tegen te houden. Jouw reis naar het licht is er één van vrijheid.

 

Tareth

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Van De Velde Josephine | Antwoord 23.06.2015 01.47

hoop zegening te ontvangen een prachtige helende energie voor alles in mijn nabijheid. wil een zijn met het licht dank u.

Els Drovroye | Antwoord 23.11.2013 11.22

Een wonder om met Trareth te zijn en de zegening te ontvangen.
Ik was één en voor het eerst sinds lang zonder pijn.
Dank vr herinnering: Mensen=grenzen stellen!

noella-rita | Antwoord 22.11.2013 01.46

Il vroeg in de geest om gezalft te mogen worden en dit komt op mijn weg Dank engel angeloi

s | Antwoord 20.02.2013 20.35

ja hoor, er is niets anders

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

24.11 | 12:06

Dear Tareth
Thank You for all the Years You learn me.

Have you already a date for the retraite in aug
its important for an arrangement for my grand children

...
29.04 | 09:12

kunnen jullie me een B&B aanbevelen want ik kom uit Brugge...
Dank,
ELs

...
11.08 | 09:38

Hallo Sabine,

De eerstvolgende periode dat tareth healingsessies geeft is in November. Info is te vinden onder rubriek individuele sessies/

hartegroet
Seshani

...
09.08 | 11:29

hello Tareth, can you give an appointment for us ? Me and my family ?

...
Je vindt deze pagina leuk