HET PAD VAN DE GRAAL

GRAALWERK

 

Welkom op het pad van de Graal, een heiligdom voor het ontwaken van het innerlijk Licht in je leven. Er zijn geen doctrines of theologie. Wij bouwen aan een Zielenfamilie om de liefde en harmonie van de Lichtwezens te brengen en zo te helpen om een bewustzijn van liefde, heling en toekomstige harmonie te creëren.

“Een beker of een steen?” dat is de graalvraag. Hoewel er vaak wordt geloofd dat de graal een beker is spreekt de meest prominente auteur op het gebied van Graalliteratuur, Wolfram Von Eschenbach, van een steen. De steen is een kristal dat resoneert met het Engelenbewustzijn en met de Aarde en is daarom ook in alles aanwezig. De Graal is een innerlijke reis welke een ontvouwing is van jezelf als Lichtwezen.

Jullie zijn Aarde engelen en jullie zijn het Licht. Dit pad gaat over deze ontwaking tot op je hoogste niveau, het niveau van je wezen als kanaal van Licht, heling en dienstbaarheid, om dit heiligdom van Licht met anderen te delen.

In onze groepen werken we zowel met de uitdagingen als met de vreugde. We helpen bij het verruimen van de perceptie om de potentie in elke persoon tenvolle tot ontplooing te brengen. We leren de ware Alchemie, dat het recht is van iedereen om te kennen, en eren de grote leringen en leermeesters van de Bron doorheen de geschiedenis. We gebruiken heling- en transformatie technieken die je helpen om je Goddelijk Licht uit te stralen.

Het is zoals een Zielenfamilie, kent zijn hoogtes en laagtes, maar we streven om het beste in iedereen te erkennen en helpen elkaar hierin.

De Graal brengt het Licht in het dagelijks leven en staat open voor iedereen. Het is in dienstbaarheid dat men groeit als individu.

Indien dit werk met jou resoneert, kan je ons altijd contacteren via mail: tarethmail@gmail.com

 

In licht en liefde, Tareth

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

29.04 | 09:12

kunnen jullie me een B&B aanbevelen want ik kom uit Brugge...
Dank,
ELs

...
11.08 | 09:38

Hallo Sabine,

De eerstvolgende periode dat tareth healingsessies geeft is in November. Info is te vinden onder rubriek individuele sessies/

hartegroet
Seshani

...
09.08 | 11:29

hello Tareth, can you give an appointment for us ? Me and my family ?

...
19.04 | 10:18

Mooi! Heb alleen positieve ervaringen met Tareth, sinds een 8-tal jaren.

...
Je vindt deze pagina leuk