GETUIGENISSEN


Enkele maanden geleden, tijdens een controle bij de gyneacologe, werd er met een echografie vastgesteld dat ik cysten had op beide eierstokken. Volgens haar was dit een verontrustende zaak, op mijn leeftijd (55 jaar) zouden deze niet meer vanzelf kunnen verdwijnen. En op langere termijn zouden deze cysten kunnen ontaarden. Haar voorstel was om de eierstokken te verwijderen. Dankzij de opleiding en ervaringen die ik met Tareth en zijn soulteam mocht ontvangen kon ik in de overgave gaan en heb ik besloten om deze operatie niet te ondergaan. Ik had geleerd om in liefde te helen en nu kon ik dit echt toepassen op mezelf. Dankzij wat ik tijdens de workshops, de weekends en de retraites geleerd had kon ik met groot vertrouwen beginnen. Tareth had mij immers geleerd: "you never are alone". En na een weekend van diepe heling in Gruitrode ging ik dan ook met veel vertrouwen voor mijn volgende controle naar de gyneacologe. En, hoe kon het ook anders, zij kon haar ogen niet geloven. De heling had plaatsgevonden, de cysten waren allemaal verdwenen. Ik kreeg nog het voorstel om toch nog eens een afspraak te maken met iemand die beter gespecialiseerd is in echografie.... Ook dit heb ik niet gedaan, ik wist dat alles in orde was.

Mijn dankbaarheid is dan ook groot voor wat ik van deze mooie mensen mocht leren. Dank je wel Tareth en soulteam, ik zie jullie graag!

Brigitte Ension, 4 september 2015


 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.be
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

11.08 | 09:38

Hallo Sabine,

De eerstvolgende periode dat tareth healingsessies geeft is in November. Info is te vinden onder rubriek individuele sessies/

hartegroet
Seshani

...
09.08 | 11:29

hello Tareth, can you give an appointment for us ? Me and my family ?

...
19.04 | 10:18

Mooi! Heb alleen positieve ervaringen met Tareth, sinds een 8-tal jaren.

...
07.03 | 13:36

zijn er alle nieuwe data voor 2017

...
Je vindt deze pagina leuk